måndag, januari 19, 2009

Måndag i storstan

Pappan i familjen hade en tid för ett ögonläkarbesök i storstaden (= kungsholmen, Stockholm)...
På kallelsen stod det att man skulle tänka på att ev inte kunna köra bil hem om man fick pupillvidgande droppar. Så klart att man åker med och så klart att han blev droppad i ögonen. Ser fortfarande inte ok.
Fy vilket skit! Och det i dubbel bemärkelse! Så slabbigt på vägen var det länge sedan jag upplevde. Visst är det slabbigt på vägen här i skogen också, men ja ja - ta på stövlar eller byt skor när du kommer hem liksom. Vi fick tvätta bilen på hemvägen och sen var den nästan lika skitig ändå när vi kom hem. Och hu vad det är skitigt i stan! Råkade trampa i en hundskit som nån redan hade plattat till och fy f... vad det satt... Det kanske var tur att det var så slaskigt att stövlarna blev ordentligt avsköljda åtminstone undertill.
Vi åt en god sushilunch på uppe vid Fridhemsplan, och det var väl ungefär allt som hände idag. Nej just det, lilla fröken kom hem och mådde ila och somnade före nio, får se vad det blir av det?
Hoppas inte mer...

I kväll har det faktiskt snöat så att det ligger någon centimeter snö på marken, hoppas den får ligga kvar över natten så ska vi se hur det kan se ut imorgon...

Ha det gott // Marie

Inga kommentarer: