fredag, augusti 15, 2008

Fredagstankar

Kom på att det faktiskt är fredag, det kom som en överaskning kan man säga.
Inte för att vi gör så mycket speciellt de övriga dagarna men en fredag är i alla fall en fredag..
Det är nåt speciellt med fredagar, vi gillar dom. Liksom ett avslut på veckan. Eller likaväl en chans att börja om. Och en anledning att ta det lugnt över helgen. Fast den här helgen har mannen jourberedskap och då vet man aldrig vad som händer... Vi ska imorgon gå till grannkräftskivan i området, det ska bli kul. Man tar med sej det man vill äta och dricka samt en stol att sitta på, sen äter man tillsammans och surrar hela natten antar jag, eller så länge man nu har lust. Ser fram emot det.
Hoppas det inte regnar, fast då sätter man nog upp ett partytält och låter det regna bara. Det blir nog bra. Vi behöver det, ett avbrott av det vanliga.
Just det, imorgon är det ju Mälarn runt också. för dem som åker motorcykel verkar det vara en av sommarens stora händelser. Unnar dem verkligen en fin dag och en härlig MC-tur.

Vad ser ni fram emot?
Ha en skön kväll och trevlig helg//M

3 kommentarer:

Jessica sa...

jag ser fram emot imorgon.Då ska vi ha kräftskiva här hemma. Ska bli jättekul. Visst e det roligt med fest, att bara vara bland en massa kuliga folk. Hoppas ni får en superkul kväll,

kram kram

Anette sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anette sa...

jag ska gå på Jessica's kräftskiva och det ser jag fram emot :-)))